Pages

Saturday, October 16, 2010

"101 last Toompeale" eelfoorum Pärnus

Tere jälle!

Eelmisel pühapäeval (10. oktoobril) käisid meie õpilasesinduse liikmed Kasper, Kätriin, Hanna Mai ja mina, Helen Maria, Hansagümnaasiumis "101 last Toompeale" Pärnu eelfoorumil. Üritus oli väga tore. Nähtud sai vanu tuttavaid ning sõbrunetud ka uute õpilasaktivistidega. Päeva korraldas EÕEL'i aseesimees Gerrit Lääne ning grupijuhtideks olid Jaana, Tauri, Katri ja Kärt. Päeva alustuseks mängiti mänge, mille käigus sai naerda ja väga kergelt teiste nimed meelde jätta. Siis jagati meid kaheks grupiks, ühe grupi juhid olid Kats ja Kärt, teisel Tauri ja Jaana.

Gruppides sai ennast jällegi lähemalt tutvustatud ning peamiselt räägiti gruppides karjääriteemadest - karjääriõpetus jne, sest selle aasta teema oli "Ka minul on oma karjäär?". Oma grupis tutvusime me põhjalikumalt ka karjääripäevikuga, mis on töölehtede kogum (leida võib seda Pärnu Noorte Infoportaalist, lähemalt loe sellest siit).

Lõunat käisime söömas Lepa kohvikus, kus kõiki ootas maitsev praad. Pauside ajal mängisime me hulgaliselt hästi naljakaid mänge, mida võiks mängida ka oma ÕE-ga. Meie gurupp korraldas teisele ka lennukitega rünnaku ning see ei olnud tavaline rünnak, sest kõigile lennukitele oli kirjutatud meie meelest parim karjääri mõiste. Pärastpoole aga rööviti teise grupi poolt meie grupijuht Kärt, keda meie pidime lunastama lauldes "Elas metsas mutionu" "Põdra maja" (või oli see teistpidi) viisiga ning pidime teist gruppi viie omadussõnaga ülistama. Lõpuks saime Kärdi kätte, kes samal ajal pidime Jaana auto pagasiruumis käed kinni lebama. Kuid teine grupp ei jäänud kättemaksuta - olime nutikad ja teipisime Jaana autole teibiga sildi "jobud", millega koos tegime pärast ühispilti. :) Need, kes jätsid selle pärast tulemata, et tegu on igava päevaga, eksisid rängasti.


Ühispilt Jaana autoga

Üritus hakkaski lõpule jõudma. Tegime enda grupiga kolm lehte, kus oli kõik tänase päevaga arutatud jutu kokkuvõte peal ning kandsime seda teisele grupile ette. Teine grupp ei olnud ilmselgelt nii vanamoodne ja paberiraiskaja kui meie ning Kätriin kandis ette oma grupi kokkuvõtte Jaana Mac-ilt maha lugedes. :)
Siis järgneski ühispilt ja üritus lõppes kurvalt lahkudes, sest oli olnud tõeliselt tore päev. Loodame, et kõik meie koolist saavad Toompeale!

- Helen Maria


PS: pilte üritusest leiad siit.

1 kommentaari:

Unknown said...

Oli jah väga lahe päev. Tahaks juba näha kes Toompeale saavad.

Post a Comment